Artikelen over zelf SlimMaatwerk implementeren

Standaardisering: de 7 voordelen van intern standaardiseren

Standaardisering is het proces van vaststellen, toepassing en handhaving van één enkele norm of reeks normen. Deze normen kun je zelf opstellen (voor interne processen) of worden extern opgesteld.

Read More →
Modulariteit Moneymaker

Modulariteit, de #1 money maker voor uw klant, uw organisatie en de supplychain

Modulariteit is de sleutel tot succes in de hedendaagse markt. Voor uw klant, uw organisatie of voor uw toeleveringsketen, modulariteit is essentieel om vooruit te komen. Dit artikel beschrijft wat modulariteit inhoudt en waarom het zo belangrijk is. We zullen ook bekijken hoe modulariteit elk van deze groepen op verschillende manieren ten goede kan komen. Tot slot bespreken we enkele uitdagingen die met modulariteit gepaard gaan en hoe u die kunt overwinnen.

Read More →
klantorderontkoppelpunt

Een laat klantorderontkoppelpunt bepalen en 6 unieke resultaten bewerkstelligen

Het klantorderontkoppelpunt (KOOP) is de meest vervelende kwestie wanneer dat niet goed is ingesteld. Wat voor u als consument geld, geld net zo hard voor uw klanten binnen uw bedrijf. De levertijden zijn waarschijnlijk anders maar de wens gelijk: een uniek product, machine of dienst met hoge kwaliteit tegen lage kosten en vlot geleverd.

Read More →
standaardisering

8 redenen om uw werkprocessen te standaardiseren

Werkprocessen standaardiseren Werkprocessen standaardiseren is een enorm krachtige methodiek. Vaak vindt standaardisatie echter plaats op het verkeerde niveau. Door werkprocessen te standaardiseren kan de efficiëntie …

Read More →